Bike MOTION brengt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart 2019 opnieuw 3 dagen fietsplezier. Een ideale boost dus om je eigen seizoen op gang te pedaleren. De Utrechtse fietsbeurs heeft het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Ook de speciale en exotische merken zullen aanwezig zijn. Bike MOTION laat ieders fietshart sneller kloppen voor het nieuwe seizoen. Maar wat mag u precies verwachten?

Bike MOTION Benelux is samen met E-bike Xperience en Fiets- en Wandelbeurs het grootste fietsevenement voor consumenten ter wereld. Door de verschillende beurzen op hetzelfde moment en in hetzelfde complex te laten plaatsvinden, ontstaat een krachtig 2-wielerevenement. De individuele concepten zijn elk gericht op de primaire doelgroepen van het concept, waardoor de kwaliteit van de bezoekers gewaarborgd blijft. Leuk om weten: als bezoeker kan je met je ticket ook de andere beurzen bezoeken.

Maar Bike MOTION zelf dan. Ideaal om wat dingetjes uit te proberen. Zo is er de MTB indoor testtrack. Hier ervaar je op de grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen. Of je toe bent aan een nieuwe racefiets of niet, dat kan je testen in de Racefiets Testarea. Test er de nieuwste rem- en schakelsystemen of gewoon die enorm grave fiets. Het is hier niet alleen kijken, maar ook kopen. Je kan tijdens je bezoek makkelijk producten aanschaffen bij talloze exposanten. Is het uitverkocht, heb je een andere maat nodig of is het lastig om tijdens de rest van je beursdagen mee te nemen? Dan is de kans groot dat de exposant je doorverwijst naar een dealer of het bij je thuis laat afleveren.

Naast testen en kopen moet je ook gewoon wat fun kunnen hebben. Als je op zoek bent naar een hippe fixed gear bike, stadsfiets, kleding en accessoires, dan moet je eens in het Urban-segment langsgaan. Daar staan urban biking, fixed gear en cycling couture centraal. Fijnproevers halen hun hart op bij het Exclusief Plein. Geniet er van de meest exclusieve merken en verwonder je over de high-end fietsen en unieke producten die hier gepresenteerd worden.
Je kan ook stemmen voor de Bike MOTION Awards op jouw favoriete product, met wat geluk win je dat product ook nog.

What else? Het grote Bike MOTION theater is dé plek om interessante presentaties en clinics te volgen. Op het Ambachtsplein zie je vakmannen aan het werk op het gebied van lak, vering, carbon, zadels en wielen. Er zijn live demonstraties en je krijgt er gratis technisch advies. Je kan ook een Wattbike uitproberen, je weet dan meteen waar je staat met je conditie. Op het Toertochtenplein kan je samen met je vrienden op de fiets stappen voor een mooie rit. Wil je graag meedoen aan een toertocht, maar weet je niet waar te beginnen of kan je niet kiezen? Op het Toertochtenplein verzamel je alle informatie over diverse toertochten in binnen- en buitenland. Bij de BMX-shows en -clinics kan je genieten van te gekke moves en jumps. En is dit nog niet genoeg? Dan mag je het zeker zelf even proberen tijdens 1 van de clinics.

Even pauzeren of nagenieten doe je natuurlijk met het enige echte koersbiertje in het bekende pop-up Kwaremont Koerse Kaffee. Live koers wordt natuurlijk uitgezonden tijdens Bike MOTION. Op zaterdag is er de Omloop Het Nieuwsblad, op zondag Kuurne-Brussel-Kuurne!

Bestel HIER je tickets voor Bike MOTION 2019!

Bekijk alvast nog eens de Aftermovie van Bike MOTION 2018!

Total
34
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*