Sinds 1 januari 2019 rijden 9 beloftevolle rensters voor het nieuwe team Rogelli-Gyproc-APB, de 1e internationale ploeg met Nederlandse en Belgische beloften. Het team zal onder leiding staan van Heidi Van de Vijver. Doel is om de rensters klaar te stomen voor de overstap naar een ploeg op het allerhoogste niveau: de UCI World Tour. Dit wil het realiseren door een ruim programma te rijden met veel wedstrijden in met name Nederland en België. 1e grote koers: Omloop Het Nieuwsblad, waarvoor het als 24e en laatste team geselecteerd werd.

Rozemarijn Ammerlaan

Nathalie Bex

 

Britt Knaven

Noa Jansen

 

Mischa Bredewold

Shari Bossuyt

 

Cathalijne Hoolwerf

Eva Jonkers

 

Ingrit Verhoeff

Fotomateriaal: Sprangers Fotografie.

Total
543
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*