Cover_tracé_power.inddWielrenners zijn atleten die krachtvoer nodig hebben, leeuwen die gezond moeten eten en waar elke gram vet zijn weerslag krijgt. Claudia Van Avermaet mag dan wel zelf geen wielrenster zijn, van de koers kent ze alles. Kan ook moeilijk anders met een broer als Greg en een echtgenoot als Rik Verbrugghe, ex-renner en nu aan de slag als sportdirecteur bij het Zwitserse IAM Cycling.

Het verhaal dat Claudia Van Avermaet wil brengen is dat van een gezonde levensstijl, met voeding die je tonnen energie geeft – weg met die dipjes! – en die ook voedzaam is. Fiets je zelf? Dan is het hoofdstuk over makkelijke recepten met lekkere en pure ingrediënten zeker iets voor jou! Zoek je nog meer energie via andere bronnen, dan zijn de yogatips van Claudia van goudwaarde. Een gezonde levensstijl maakt ineens je hele persoonlijkheid gelukkig; en dat is toch een belangrijk doel dat we nastreven. Daarom zijn er ook de lifestyle tips om te ontspannen en te stralen.

Power is een schitterende hardcover, uitgegeven door Lannoo.

LogoWielerverhaal Baloise Insurance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*