Op Velofollies stellen zich elk jaar weer diverse renners ter beschikking voor onder meer signeersessies en fotoshoots. Zo kon de Kortrijkse beurs in het verleden al uitpakken met mooie namen als Greg Van Avermaet, Fabian Cancellara, Tom Boonen, Eddy Merckx, Johan Museeuw, Fränk Schleck, Yves Lampaert, Sven Nys en Paolo Bettini. Dit jaar voorziet de organisatie opnieuw toppers van formaat.

Fränk Schleck. Foto: Velofollies.

Sven Nys

Sven Nys is als veldrijder een fenomeen. Na zijn carrière werd hij teammanager bij Telenet Fidea Lions en is hij een enthousiaste ambassadeur voor het Amerikaanse fietsenmerk Trek. Nys is 1 van de trouwste Velofollies-bezoekers en maakt graag tijd voor zijn fans op de stand van TREK Benelux.

Meet & Greet met Sven? Vrijdag 18 januari 2019, van 16 tot 17 uur.

Locatie: Stand Trek Benelux – Hal 4.

Greg Van Avermaet

De carrière van Greg Van Avermaet kwam gestaag op gang, maar intussen zijn de triomfen van de Oost-Vlaming niet meer te tellen. Hoogtepunt is en blijft zijn Olympische gouden medaille in Rio de Janeiro 2016, maar Golden Greg won in 2017 na een resem grote voorjaarsklassiekers ook het eindklassement van de WorldTour en droeg het voorbije seizoen nog 8 dagen de gele trui in de Tour de France.

Meet & Greet met Greg? Vrijdag 18 januari 2019, van 16:30 tot 17:30 uur.

Locatie: Stand Giant – Hal 4.

 Frederik Van Lierde

West-Vlaming Frederik Van Lierde is een grootheid in het triatlon. Het aantal belangrijke triatlons dat hij al wist te winnen de voorbije 15 jaar is niet meer bij te houden. In 2018 deed hij er nog de Ironman van Nice en de Thriathlon Alpe d’Huez bij. Zijn grootste triomf blijft natuurlijk winst in de Ironman van Hawaï, het officieuze wereldkampioenschap voor triatleten.

Meet & Greet met Frederik? Vrijdag 18 januari 2019, van 16:30 tot 18:30 uur.

Locatie: Stand Biosil – Rambla.

Cameron Vandenbroucke

2019 wordt een onvervalst Vandenbroucke-jaar. Waarom dat zo is, vertelden we jullie HIER al eens. Als campagnebeeld kan de knappe dochter van La Doyenne-winnaar Frank uiteraard zelf niet ontbreken. Ze zette anno 2018 zelf haar 1e stappen in het wielermilieu en droomt er van om ooit aan de start te staan van Luik-Bastenaken-Luik voor vrouwen. Bring it on!

Meet & Greet met Cameron? Vrijdag 18 januari 2019, van 16:30 tot 17:15 uur.

Locatie: Stand Ridley – Hal 6.

Tiesj Benoot

De profcarrière van Tiesj Benoot begon met een opmerkelijke prestatie, met name een 5e plaats in de Ronde van Vlaanderen. Nadien was het even wachten op de complete doorbraak, maar die kwam er dit jaar met een knaller. De Gentenaar won de Strade Bianche na een heroïsche koers over Toscaanse grindwegen. Op zijn 24e is the best yet to come!

Meet & Greet met Tiesj? Vrijdag 18 januari 2019, van 17:30 tot 18:30 uur.

Locatie: Stand Rildey – Hal 6.

velofo

Philippe Gilbert

Philippe Gilbert verbaasde de wielerwereld in 2011 door bijna elke grote koers te winnen waar hij aan de start stond. De Waal kende een jaar later een vorm van decompressie maar wist in Valkenburg wel zijn jaar goed te maken door er wereldkampioen te worden op de mythische Cauberg. Zijn transfer naar QuickStep Floors in 2017 bracht hem een overwinning in de Ronde van Vlaanderen na een indrukwekkende solo zoals alleen Philippe Gilbert dat kan.

Meet & Greet met Phil? Zondag 20 januari 2019, van 11:45 tot 12:30 uur.

Locatie: Stand Ekoï – Hal 5.

Julien Vermote

Hij leek voorbestemd om eeuwig luxeknecht te blijven bij de QuickStep-ploeg, maar eind 2017 trok hij er de deur toch dicht. Weg uit zijn comfortzone, klaar om zelf eens zijn eigen kansen te verdedigen in de voorjaarsklassiekers. De West-Vlaming begint straks aan zijn 2e seizoen bij Dimension Data.

Meet & Greet met Julien? Zondag 20 januari 2019, van 14 tot 15 uur.

Locatie: Stand BMC – Hal 1.

Meer meet & greets op Velofollies 2019? Klik HIER!

Total
251
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*