Sinds de zomer van 2018 heeft WielerVerhaal een langetermijnsamenwerking met Funivia, hét Bike Hotel in Bormio. En dus mogen we jullie een luxe fietsreis cadeau doen voor 2 personen. Dat is 8 dagen lang fietsplezier van de bovenste plank. Droom maar al van de Stelvio, Gavia, Mortirolo, de Umbrailpas, het prachtige meer van Cancano, en nog veel meer van dat lekkers. Vlakbij gaat trouwens zowat het hele peloton op trainingsstage in Livigno.

Wat zit er allemaal in het pakket? Simpel: 7 keer overnachting voor 2 personen in het Funivia Bike Hotel . Dat is het befaamdste wielerhotel van Bormio, Noord-Italië, en ligt op amper 500 meter van de voet van de Stelvio. Wat zit er nog in: rijkelijk ontbijtbuffet (topkwaliteit, echt waar!), een fietslunch voor onderweg, break time met koude en warme dranken bij terugkeer van je fietstocht, dagelijkse wasservice voor je fietskleren, cleaning corner voor je fiets, fietsworkshop, free wifi en satelliet tv op je kamer, sauna en volledig uitgerust fitnesscenter, overdekt buitenzwembad met warm water, korting bij aangesloten fietsspeciaalzaken en de optie voor begeleide fietstochten via Stelvio eXperience. En dan zijn er nog wat verborgen voordelen! 😉

Bekijk hier alvast de website van het hotel!

Je kan vrij een eigen datum uitkiezen om er te gaan fietsen tussen 22 mei en 18 september 2019 – behalve de korte periodes 29 mei tot 3 juni, 12 tot 14 juli en 10 tot 17 augustus. Het enige wat je moet doen om mee te spelen is je inschrijven op onze nieuwsbrief.

Deze actie loopt tot en met 31 januari 2019. Op 1 februari 2019 zal een onschuldige kinderhand een winnaar trekken. Die wordt dan persoonlijk verwittigd via mail en mag zich opmaken voor een onvergetelijk fietsavontuur!

Total
13
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*