100keer-vlaanderenIn april 2016 wordt de 100e editie van de Ronde van Vlaanderen op gang geschoten. Ex-Rondewinnaar Nick Nuyens heeft samen met wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh een knap boek geschreven waarin historische Rondes aan bod komen. Toch is het geen encyclopedisch overzicht. Het is een persoonlijke kijk op de Ronde vanuit een uniek perspectief. De samenwerking tussen de nuchtere ex-renner en de emotionele journalist biedt een nieuw zicht op een van de mooiste klassiekers. Vanzelfsprekend komen grote namen als Tom Boonen en Fabian Cancellara aan bod, maar ook de fantastische avonturen van Edwig Van Hooydonck en Eric Leman – om er maar twee te noemen – worden weer opgevist. Een unieke uitgave van Uitgeverij De Vliegende Keeper.

WINWINWIN! WielerVerhaal mag van Uitgeverij De Vliegende Keeper een exemplaar weggeven aan een trouwe lezer. Om het boek ‘100 keer Vlaanderen’ te winnen, kan u het antwoord op onze prijsvraag tot 20 november doorsturen naar [email protected] Prijsvraag: Welke twee renners klopte Nick Nuyens in de sprint en won zo de Ronde van Vlaanderen 2011? Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars van het boek ‘100 keer Vlaanderen’ zijn Geert Nachtergaele uit Lede (B) en Harry Hermkens uit Meerlo (NL). Proficiat! De winnaars worden persoonlijk verwittigd en krijgen het boek toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*