De Nederlander Louis Bovée en de Belg Guy Vermeiren – beiden  journalisten – werkten samen aan een bundeling van de vijftig beste veldrijders, van toen en nu. Van Adrie van der Poel – die het voorwoord schreef – tot en met Zdenek Stybar. De gekende namen zitten ertussen, maar ook een eendagsvlieg als Henk Baars. Ook bijvoorbeeld Jean Robic en Davide Bramati, die toch vooral op de weg koersten, krijgen een mooi plaatsje. Het boek wordt afgesloten met een overzicht van de Belgische, Nederlandse én wereldkampioenen. Deze uitgave is heel mooi verzorgd, een serieuze hardcover met mat en stevig papier, en inhoudelijk met mooie teksten en dito beeldmateriaal. Zeker voor wie van veldrijden houdt, een must om snel aan te schaffen. Het boek werd op de markt gebracht door Davidsfonds Uitgeverij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*