kannibaal-van-het-veldEr is al enig werk verschenen van en met Sven Nys, wellicht de beste cyclocrosser van zijn generatie. Dit boek is echter een uniek exemplaar. Sven Nys heeft er zelf heel hard aan meegewerkt en vertelt erin hoe hij zijn twintig mooiste en beste crossgebeurtenissen heeft beleefd. Een uitmuntend exemplaar met uitstekende teksten van ghost writer Thijs Delrue en indrukwekkende sfeervolle foto’s die het verhaal van de intussen 39-jarige Balenaar vertellen. Een boek voor onder de kerstboom, wat ons betreft! Het werd uitgegeven door Kannibaal en van een voorwoord voorzien door Michel Wuyts.

WIN WIN WIN! Het boek ligt pas in de winkel (lees op 12 oktober 2015) en u kan zo twee exemplaren winnen, exclusief bij WielerVerhaal. Mail het antwoord op de onderstaande prijsvraag voor 20 oktober naar [email protected] en een onschuldige hand bezorgt u mogelijk een uniek exemplaar van het gloednieuwe boek ‘Sven Nys, kannibaal van het veld’. Prijsvraag: waar won Sven Nys zijn eerste wereldtitel bij de elite? Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars van het boek ‘Sven Nys, kannibaal van het veld’ zijn Suleika Beck uit Stekene (B) en Rob Beset uit Rosmalen (NL). Proficiat! De winnaars worden persoonlijk verwittigd en krijgen het boek toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*