De Nederlandse journalist Jacob Bergsma maakte een unieke selectie van de beste verhalen die zijn landgenoot en vooraanstaand wieler- en sportjournalist Mart Smeets ooit heeft neergepend. Verschillende sporten komen aan bod, niet in het minst het wielrennen. Prachtige wielerverhalen over Johan Museeuw en Gerrie Knetemann. Over Gert-Jan Theunisse. Over de val van de broers Schleck. Natuurlijk is er ook een stukje over de teloorgang van Lance Armstrong en over diens tegenstanders. Ook de kwestie Joop Zoetemelk werd heropgevist.  Deze en nog meer uitstekende verhalen en anekdotes over onze teerbeminde sport die nooit verloren zullen en mogen gaan. De koers van binnen naar buiten. Gegrasduind in een rijkgevuld verleden van Nederlands bekendste sportschrijver. Een publicatie van Uitgeverij Carrera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*