lottosoudalLotto Soudal rijgt de successen aan elkaar en dat mag niet onderbelicht blijven. Als wielerleek trok journalist Willem De Bock daarom maandenlang op met de staff en renners van Lotto Soudal. Doel:  achterhalen waar dat Belgische wielersucces nu vandaan komt. Het boek ‘Lotto Soudal, de winnende combinatie. Het plan en de ploeg achter de renners’ is daar het indrukwekkende resultaat van. Een klepper van 300 pagina’s.

Het werd geen droog boek, maar korte boeiende verhalen van het leven achter de schermen van een koersteam. En wát voor een team: Lotto Soudal bestaat niet alleen uit 27 renners, maar ook uit bijna 50 stafleden. Mensen die elke dag opnieuw hun ziel geven om het de renners zo comfortabel mogelijk te maken, en dat op alle fronten: administratie, voeding, fietsmecaniek, etc. Iedereen krijgt in het boek ook zijn rol, een vorm van respect voor elke schakel in het team.

Het boek schetst een andere onbesproken invalshoek in de fantastische wereld die het wielrennen is. Over het ontwikkelen van talenten en strategieën in diverse domeinen. En van begin tot eind. Lotto Soudal heeft een schitterende filosofie ontwikkeld die ook resultaten oplevert. Bovendien hebben de sponsoren zich geëngageerd tot 2020, dus het beste moet misschien nog komen. Maar het succes stond er wel vanaf het 1e jaar en dat is niet zo vanzelfsprekend.

WINWINWIN! Ontdek zelf het plan achter het succes van Lotto Soudal en doe mee aan onze wedstrijdvraag. ‘Wie is het uithangbord van Lotto Soudal wanneer het hele talentendetectie programma wordt belicht?’ Tip: deze renner won anno 2016 nog een etappe in een grote ronde. Stuur uw antwoord met naam en volledig adres vóór 30 september 2016 naar [email protected] en maak kans op 1 van de 3 exemplaren die Uitgeverij Lannoo ter beschikking stelt aan de lezers van WielerVerhaal. Deze actie is afgelopen! De 3 winnaars werden persoonlijk verwittigd en mogen een exemplaar van Uitgeverij Lannoo in de bus verwachten! We willen hierbij iedereen bedanken voor zijn/haar deelname!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*