De veldrijders van Marlux-Napoleon Games zijn terug van hun jaarlijkse teamstage in La Roche-en-Adenne. De hele ploeg was present. De dames elite Laura Verdonschot, Alicia Frank, De heren elite met contract Kevin Pauwels, Klaas Vantornout, Michael Vanthourenhout, Dieter Vanthourenhout, Elite zonder contract Angelo De Clercq en beloften Eli Iserbyt, Jarne Driessen, Kobe Goossens, Thomas Joseph, Tijl Pauwels, en Gianni Siebens. Zij werdne aangevuld met belofte Arno Debeir van het opleidingsteam Lares-Doltcini en alle juniores en nieuwelingen van 2002.

Ladies first: Alicia Frank in het wiel van Laura Verdonschot
Sprintjes trekken!
Eli Iserbyt
Thomas Joseph neemt de blauwwitte manschappen op sleeptouw
Gesimuleerde balkjes voor onder meer Vantornout en Vanthourenhout.
Thomas Joseph
Kevin Pauwels
Eli Iserbyt
2 keer Kevin Pauwels

De kopstukken: Pauwels (vooraan) en Vantornout.