WKboek7Wie een onvergetelijke herinnering wil aan het WK veldrijden van 2016 in
Heusden-Zolder moet deze prachtige uitgave in huis halen. Formaat groter dan A4 met prachtige kleurenfoto’s van Photopress.be en teksten van veldritkenner Nico Dick.

Zowel de elite mannen, elite vrouwen, mannen beloften, vrouwen beloften als mannen juniores komen aan bod. Vreugde en verdriet, verbetenheid en ontgoocheling. Wout Van Aert, Lars van der Haar, maar ook Sweeck en Vanthourenhout. En natuurlijk enkele onvergetelijke beelden van Sven Nys in zijn laatste wereldkampioenschap. Uitbundigheid maar ook verlossing bij Eli Iserbyt, onverwachte happiness bij Thalita de Jong en tranen bij Sanne Cant. Met reacties van alle hoofd- en bijrolspelers en -speelsters. De absolute verwondering in de ogen van Evi Richards in schril contrast met de ontsteltenis in de zaak rond Femke Van den Driessche. Het werd een WK om nooit te vergeten en met dit knappe boek in jouw kast kan je dat WK elk moment weer met gemak bovenrakelen. De 30 pagina’s sfeerbeelden sluiten het boek perfect af. Een verzamelwerkje.

Het boek werd uitgegeven door Photopress.be en kan hier rechtstreeks besteld worden. Je vindt het ook terug in De Standaard boekhandels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*