Stage Marlux-Napoleon Games (1 van 37)Het crossseizoen nadert met rasse schreden, al doen de temperaturen dat niet meteen vermoeden. De delegatie van Marlux-Napoleon Games trok voor 9 dagen op stage naar La Roche in de Belgische Ardennen. Onze fotograaf Davy De Blieck was present bij de eerste zandtrainingen van het seizoen voor voormalig Belgisch kampioen Klaas Vantornout, nieuwkomer en huidig beloftenwereldkampioen Eli Iserbyt, Kevin Pauwels, Michael Vanthourenhout, Dieter Vanthourenhout, Thomas Joseph, Yorben Van Tichelt en Angelo De Clercq.

De foto’s vindt u terug bij onze fotospecials! Klik hier!

“Het komt er hier vooral op neer om de nieuwe crossfiets terug onder controle te krijgen door er zoveel mogelijk op te fietsen”, zegt sportief coördinator Mario De Clercq op de website van het team. “De crosstechniek van onze renners terug aanwakkeren en de explosieve inspanningen van een veldrit simuleren. Je kan nog zo snel gefietst hebben op de weg, maar crossen is nog iets anders. We zullen hier zien hoever onze renners staan met het oog op het veldrijden. Er wordt hier ook werk gemaakt van de groepssfeer. We hebben verschillende renners die vrij dicht bij elkaar aanleunen qua kwaliteiten, en we moeten ervoor zorgen dat ze elkaar verstaan in de cross. We houden iedereen scherp.”

De foto’s vindt u terug bij onze fotospecials! Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*