Intussen is alles wel al gezegd dan niet geschreven over Tom Dumoulin en het 2-wielerfenomeen dat de Nederlands Limburger is. Maar wie graag nog eens een goed boek ter hand neemt, kan nu genieten van het exemplaar dat wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh in elkaar gebokst heeft tijdens zijn sabbatperiode. Ideaal voor tijdens de 1e uren van een traag op gang komende Touretappe!

Foto: Erik Nesse.

Leuke passages die aan bod komen: hoe Dumoulin al in de Vuelta van 2015 met andere ambities aan de start staat dan zijn ploeg hem toekent, en hoe hij uithaalt op Cumbre del Sol; zijn gedwarsboomde voorbereiding op de Olympische wegrit in Rio de Janeiro en wat die ‘nederlaag’ met hem doet; zijn klassemenstroeven voor de Giro van 2017 en de lange weg – inclusief een reeks onwaarschijnlijke hindernissen – naar het hoogste schavotje in Milaan; zijn gewijzigde plannen richting de TT-wereldtitel op Mount Floyen; het aangekondigde (dubbel?)duel met Chris Froome; en zijn onuitputtelijk ogende potentieel voor de toekomst.

Een uitgave van Willems Uitgevers.

SCHRIJF JE IN VOOR ONS 1E KOERSGESPREK!

Total
38
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*