scherpMooie verhalen geschreven door een tiental professionele schrijvers komen volledig tot hun recht bij deze prachtige  wielerfoto’s. Van de hand van Wouter Roosenboom, een Nederlandse wielerfotograaf die wereldtop is in zijn vak. Hij reist heel Europa af voor de meest unieke wielerfoto’s en slaagt er keer op keer in monden te doen openvallen van verbazing . Zo mooi kan wielerfotografie zijn!

Komen aan bod: de getatoeëerde kathedraal van Pippo Pozzato, Niki Terpstra door de ogen van Marijn de Vries, de kunst van het afzien, de Ronde van Azerbeidzjan, Tom Dumoulin anders bekeken, en veel meer om de vingers van af te likken!

Je kan het boek hier online bestellen.

sagan300x150 etixx300x150

 

 

 

 

bike-motion-360x180-statisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*