Velo2016De gerenommeerde wielerjournalisten Tony Landuyt en Joël Godaert hebben opnieuw een prachtig exemplaar van hun wielerbijbel uitgebracht. Uniek in zijn soort én onmisbaar voor elke wielerfan. In het 1e deel worden alle koersresultaten van 2015 ondergebracht. Je kan bijvoorbeeld terugvinden wie de ontsnapping opzette in de GP van Plouay en wie de eerste rit in het Circuit des Ardennes won, maar ook de top 30 van de continentale kampioenschappen. Alle info over alle koersen – zowel mannen als vrouwen – kan je in één moeite bekijken. In het 2e deel vind je alle renners en hun palmaressen terug, alsook de resultaatgerichte geschiedenis van de grootste wielerwedstrijden. Ook al oogt de cover een klein beetje (té?) klassiek, de informatie is van onschatbare waarde. Een fantastisch werkje.”

WINWINWIN! WielerVerhaal mag 3 exemplaren van Velo 2016 weggeven! De prijsvraag luidt: ‘Wie won in 2015 het WK wielrennen in Richmond bij de vrouwen? En welke Nederlandse eindigde als 2e?’ Mail uw antwoord op de prijsvraag inclusief volledige naam en volledig adres vóór 25 februari 2016 naar [email protected] Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn Ine Allaert uit Ardooie (B), Peter Holvoet uit Mortsel (B) en Rita Daelemans uit Belsele (B). De winnaars wordt een exemplaar toegestuurd. Wij willen iedereen bedanken om mee te spelen! En denk eraan: wie nu niet gewonnen heeft, kan volgende keer wel bij de gelukkigen zijn!

Heeft u geen boek gewonnen? Of wil u het gewoon als de bliksem in huis? Volg dan onderstaande instructies.

VOOR BELGIË: VELO 2016 + BIS: 30 €; verzending inbegrepen – Via overschrijving op rek. 405-0107191-37 van TRAVEL MARKETING, Hanswijkstraat 23, B- 2800 MECHELEN (BELGIUM)

VOOR NEDERLAND: VELO 2016 + BIS: 34 €, verzending inbegrepen – Via overschrijving op rek. 405-0107191-37 van TRAVEL MARKETING, Hanswijkstraat 23, B- 2800 MECHELEN (BELGIUM) – IBAN: BE 35 4050-1071 9137 – BIC: KREDBEBB – BANK: KBC

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*