forza cycling cover_DRUKUitgeverij Borgerhoff & Lamberights heeft het boek ‘Forza Cycling’ op de markt gebracht, een eigentijds fietshandboek met wielertips van kenners allerhande. Maar ook doen profwielrenners Tiesj Benoot, Louis Vervaeke en Jens Keukeleire hun trainingstips en -programma’s uit de doeken. Zo leer je bijvoorbeeld waarom Vervaeke zijn klassieke fitnesstraining overboord heeft gegooid en waarom Keukeleire zich een spierstimulator heeft aangeschaft.

Alle facetten van de koers voor wielertoeristen komen aan bod, zoals voeding, trainingsherstel, praktische krachtoefeningen en materiaalkeuze. Dit is niet gewoon een leesboek, maar een leuke gids die je op elke pagina kan openslaan om wat informatie in te winnen. In het boek zijn ook diverse fietsroutes opgenomen. De teksten zijn opgedeeld in korte en leuke paragrafen. Niet alle info zal bruikbaar zijn voor elke fietser, maar de info blijft wel interessant en sowieso kan je er heel veel uit leren. Het boek wordt aangevuld met bijdrages van onder meer topkinesist Lieven Maesschalck en sportpsychologe Eva Maenhout. Zonder meer een meerwaarde in de boekenkast van elke actieve fietser, op welk niveau dan ook.

Auteurs: Nick Audooren en Pieter Vanderhaegen.

WINWINWIN! WielerVerhaal mag alweer een exemplaar weggeven van dit informatieve wielerboek. Prijsvraag: Is het integreren van olijfolie of kokosvet een goed idee bij het ontbijt? Antwoorden met ja of nee volstaat. Stuur uw antwoord met naam en volledige adresgegevens vóór 15 maart naar [email protected] Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars zijn Dirk Van Peteghem uit Zelzate (B) en Roos Hoogeboom uit Utrecht (NL). Zij worden persoonlijk verwittigd en krijgen een boek opgestuurd door de uitgeverij. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*